Lesrooster

Door ons roulatie systeem blijven de trainingen zo gevarieerd mogelijk en gaan onze trainingen dus ook nooit vervelen. Maak kennis met alle facetten van fitness, verbeter je technieken en ga voor jouw persoonlijke doel. Laten we er samen voor zorgen dat je fitter, sterker en vooral energieker wordt.

Reserveer nu

Trainingsschema’s

Het is altijd handig om wat trainingsschema’s in de buurt te hebben voor in het geval dat je geen tijd hebt om naar onze crossfit box te komen. In ons overzicht staan schema’s die gebruikt kunnen worden voor het sporten in de buitenlucht, woonkamer enz.

Schema’s

Inloggen

Log hier in om toegang te krijgen tot ons portaal.

Inloggen
“Ik train ontzettend graag bij duketown
Omdat daar altijd weer een uitdaging wacht, en alle trainers op een leuke en motiverende manier
het beste uit je weten te halen en zorgen dat je elke keer weer grenzen bereikt en verlegd!”
Renate Dubbelaar, 33 JAAR
“De coaches zijn inspirend, motiverend en zijn zeer kundig met de movements. Het is laag drempelig en iedereen haalt het beste uit zichzelf. Ik kan niet meer zonder Duketown ‘mijn crossfit familie’.”
Louise Boogaard, 34 JAAR
“Ieder les is anders en het is mooi om te zien dat iedereen alles geeft in een uur tijd. Om fitter en sterker te worden in relatief weinig tijd is Crossfit ideaal. Daarnaast is het een leuke groep mensen om mee te sporten. De Coaches zijn zeer betrokken en zorgen voor net die “extra boost” om door te gaan!
Luuk Dassen, 29 JAAR
“Bij Duketown is er een goede sfeer, is er op hoog niveau begeleiding en met elkaar leggen we de lat steeds hoger, naast alle fysieke voordelen van regelmatig crossfit!
Alex Bekkers, 49 JAAR
“Ik heb Crossfit Duketown gevonden via coach Koen, vorig jaar kreeg ik les van hem en vertelde hem een keer dat ik opzoek was naar een nieuwe sport, meteen vertelde hij me heel enthousiast over Crossfit. Ik was gelijk nieuwsgierig en nog geen week later had ik me aangemeld voor een proefles. Na de les was ik helemaal kapot, maar ik voelde me ook geweldig. Ik had een nieuwe hobby gevonden en schreef me die avond gelijk nog in bij CFD.
Britt van der Winden, 18 JAAR
“Ik train graag bij CFD omdat de begeleiding en de sfeer geweldig is. Tips en tricks krijg je iedere les en je wordt altijd scherp gehouden om correct te blijven beweging. Iedereen voelt zich er op zijn gemak en het voelt als thuiskomen.”
Manuel Wittens, 34 JAAR
“Waarom train ik graag bij CFD? Ik krijg er energie van, door de goede begeleiding en gemotiveerde mede crossfitters heb ik al veel vooruitgang geboekt. ”
Angela Wittens, 33 JAAR